Woonbeton winnen aan populariteit

In de wereld van vloerontwerp wordt een vloer niet langer gezien als slechts een functioneel element, maar eerder als een investering. En als het gaat om duurzaamheid en een langdurige levensduur, is woonbeton van Janmaat Vloeren een keuze die steeds meer mensen verstandig vinden. De voordelen van woonbeton strekken zich verder uit dan alleen zijn levensduur, waardoor het een investering is die zijn waarde dubbel en dwars bewijst. Hier bij Janmaat Vloeren geloven we dat u niet alleen investeert in een vloer, maar ook in een design dat tot de top van het high-end segment behoort. Daarnaast biedt woonbeton een ongeëvenaard comfort dat snel een onmisbaar onderdeel van uw dagelijks leven wordt.

Leestijd: minuten

Onderhoudsvriendelijk

Om het maximale uit uw investering te halen, is het essentieel om uw woonbeton goed te onderhouden. Hoewel de vloer vrij is van intensief onderhoud, is het aanbrengen van beschermende viltjes onder meubelpoten een slimme zet om krassen te voorkomen. Plaats daarnaast bij de entree een schoonloopmat om vuil buiten te houden. Het onderhoud van woonbeton is voornamelijk gericht op de normale schoonmaak van een gladde vloer, waaronder regelmatig stofzuigen.

Lange levensduur

Woonbeton van Janmaat Vloeren is niet zomaar een vloer; het is een investering in jarenlang optimaal woongenot. Met een levensduur tot wel 20 jaar is deze vloer een verstandige keuze. De kwaliteit van ons woonbeton, van de materialen tot de uitvoering, draagt bij aan deze indrukwekkende levensduur. Het materiaal zelf, samengesteld uit speciaal cement, kunsthars en andere hoogwaardige toevoegingen, garandeert duurzaamheid. Het is geen verrassing dat woonbeton, afgeleid van regulier beton met een levensduur van 100 jaar, een duurzame keuze is.

Duurzaamheid in design

Een investering in woonbeton is niet alleen verstandig vanwege zijn levensduur, maar ook vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Janmaat Vloeren creëert deze vloeren op basis van natuurlijke materialen, zoals cement en mineralen. Bovendien bieden we milieuvriendelijke afwerkingsopties, waaronder een slijtvaste topcoating die het milieu spaart. In een tijd waar duurzaamheid essentieel is, dragen wij graag bij door vloeren te realiseren met een milieuvriendelijk karakter.

Tijdloze uitstraling en hoog comfort

Naast alle praktische voordelen is de keuze voor woonbeton ook een esthetische beslissing. Het overweldigende comfort en het tijdloze design maken het een verstandige investering. De levendigheid van woonbeton verveelt nooit en voegt een onmiskenbare meerwaarde toe aan uw interieur. Wilt u meer ontdekken over de esthetiek, duurzaamheid en comfort van woonbeton? Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze vloeren showroom, waar wij u graag inspireren en adviseren. Bij Janmaat Vloeren geloven we dat een investering in woonbeton niet alleen een investering is in een vloer, maar in de levensstijl en het comfort van uw huis.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70