Nieuws & blog

Inspiratie, activiteiten en tips voor uw gietvloer vind u hier.

Woonbeton winnen aan populariteit

In de wereld van vloerontwerp wordt een vloer niet langer gezien als slechts een functioneel element, maar eerder als een investering. En als het gaat om duurzaamheid en een langdurige levensduur, is woonbeton van Janmaat Vloeren een keuze die steeds meer mensen verstandig vinden. De voordelen van woonbeton strekken zich verder uit dan alleen zijn levensduur, waardoor het een investering is die zijn waarde dubbel en dwars bewijst. Hier bij Janmaat Vloeren geloven we dat u niet alleen investeert in een vloer, maar ook in een design dat tot de top van het high-end segment behoort. Daarnaast biedt woonbeton een ongeëvenaard comfort dat snel een onmisbaar onderdeel van uw dagelijks leven wordt.

Lees verder
Woonbeton winnen aan populariteit
Ontdek de laatste 3 keukenvloertrends in 2023

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenvloer? In 2023 zijn er een aantal keukenvloertrends die u kunnen inspireren om de beste keuze te maken. Bij al deze trends staat het combineren van design en comfort met gemak centraal. Deze aspecten vormen namelijk de basis voor de keukenvloertrends van dit jaar. Bovendien is een minimalistisch design in de keuken een trend die zorgt voor een moderne en rustige uitstraling, waarbij de keukenvloer een belangrijke rol kan spelen.

Lees verder
Ontdek de laatste 3 keukenvloertrends in 2023
gietvloerkantoorpand.jpeg
Waarom steeds meer bedrijven overstappen op een gietvloer

Als het gaat om vloeropties voor bedrijven, wint de gietvloer steeds meer terrein. Niet alleen in de zakelijke en commerciële sector, maar ook in de industrie ontdekken bedrijven de vele voordelen van deze vloerbedekking. Het mooie is dat er verschillende soorten en uitvoeringen gietvloeren beschikbaar zijn, zodat elke onderneming een vloer op maat kan krijgen. Of het nu gaat om een epoxy gietvloer die bestand is tegen zware industriële belasting of een polyurethaan gietvloer voor kantoren, bij Janmaat Vloeren leveren we maatwerk tot in de kleinste details.

Lees verder
Waarom steeds meer bedrijven overstappen op een gietvloer
Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?

Comfort in huis is essentieel voor een aangenaam woongenot, en warme voeten dragen daar zeker aan bij. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Bij het aanschaffen van een nieuwe vloer heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een perfecte combinatie met vloerverwarming. Bij G-vloeren bieden wij verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Hiermee bent u verzekerd van aangename warmte en een vloer die de warmte optimaal geleidt, waardoor u kunt genieten van een uitstekend rendement. Bovendien is het ook mogelijk om te kiezen voor een gecombineerd koel- en verwarmingssysteem.

Lees verder
Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?
Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70