Badkamervloeren

Een gietvloer is een ideale vloer voor uw badkamer: waterdicht, sterk, slijtvast, makkelijk schoon te maken en naadloos. U maakt van uw badkamer een prachtig geheel, zonder storende naden of drempels. Heeft u een badkamer die grenst aan de slaapkamer? Een gietvloer verbindt de ruimtes en schept rust en ruimte. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak vandaag nog een 1-op-1 afspraak.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
badkamerbetoncire.jpg

Voordelen van een badkamervloer van Janmaat vloeren

Janmaat Vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Stof en allergievrij
  • Kras en slijtvast
  • Snelbelastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Pure luxe

Bent u op zoek naar een prachtige vloer die niet alleen fantastisch staat in de badkamer, maar ook naadloos doorloopt tot in uw slaapkamer? Dan is een giet- of grindvloer van Janmaat Vloeren wat voor u. Stelt u zich eens voor dat u uit na een warme douche of bad over een heerlijk verwarmde vloer kunt lopen, die ook nog eens zacht aanvoelt onder uw voeten.

Een gietvloer in uw badkamer brengt diverse voordelen met zich mee. Het gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat u geen voegen meer hoeft te kitten en dat u de vloer gemakkelijk kunt schoonmaken met een vloerenwisser. Bij oplevering kan er een douchegoot geplaatst worden, waardoor uw inloopdouche direct af is. Voor een complete spa-ervaring kunt u uw badkamer afmaken met beton ciré wanden.

Voordelen van een gietvloer in uw badkamer

Daarnaast is een gietvloer hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Door de vlakke en strakke afwerking zijn er geen kiertjes waar viezigheid kan ophopen en geen voegen waar schimmel kan ontstaan. Dit maakt de vloer ideaal voor een hygiënische badkamer en een uitstekende keuze voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Een gietvloer in uw badkamer biedt ook duurzame vloerverwarming. Hiermee geniet u van optimaal comfort, terwijl u jaarlijks tot wel 20% op uw gasrekening kunt besparen in vergelijking met radiatoren.

Naast de functionele voordelen is een gietvloer ook esthetisch aantrekkelijk. De gladde en strakke uitstraling van de vloer creëert een gevoel van ruimtelijkheid, wat vooral in kleinere badkamers een waardevolle eigenschap is. Een gietvloer is verkrijgbaar in talloze kleuren en past daardoor bij diverse badkamerstijlen, of u nu kiest voor een volledig witte badkamer of juist sfeer wilt creëren met aardetinten.

Met een gietvloer in uw badkamer combineert u functionaliteit, hygiëne, comfort en esthetiek, waardoor uw badkamer een fijne plek wordt om tot rust te komen en te genieten van een luxe uitstraling. Bij Janmaat Vloeren bieden wij een ruime keuze aan kleuren en mogelijkheden om uw droom badkamer met een gietvloer te realiseren.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren