Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Horecavloeren

Onze gietvloeren en industrielookvloeren zijn geschikt voor gebruik in keukens, restaurants, cafés, sanitaire ruimtes en koelruimtes. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en brandveiligheid. Bovendien zien ze er prachtig uit.

Volledig vloeistofdicht

En dus makkelijk schoon te maken. De vloer heeft geen naden waar het vuil zich kan ophouden. Vet, rode wijn, ijs of sauzen: uw vloer is bestand tegen ongelukjes. En zeer slijtvast. Hoeveel mensen u ook over de vloer krijgt, de volgende dag ziet alles er weer spik en span uit.

Sfeervol

Kies een vloer die past bij de uitstraling van uw winkel. Er zijn oneindig veel kleuren waar u uit kunt kiezen. U kunt zelfs patronen laten ingieten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We helpen u heel graag verder.

 

haccp-certificaat
Omdat ze vooral toegepast in de horeca zijn, moeten ze HACCP goedgekeurd worden. HACCP is de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: Gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Brochure aanvragen
Offerte aanvragen
Prijzen bekijken
Bekijk ook onze andere vloeren

Winkel vloeren

Horeca vloeren

Kantoor vloeren