De mooiste showroom voor gietvloeren

Ontdek onze uitgebreide collectie van o.a. grind-, pvc- en gietvloeren. Voel en ervaar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte. We werken op afspraak, zodat u in alle rust 1 op 1 geholpen kunt worden door onze ervaren specialisten. Open van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00. Maak vandaag nog een afspraak en creëer de perfecte gietvloer voor uw ruimte. 

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
janmaat-vloeren-2024-06.jpg

Janmaat Vloeren: dé expert in gietvloeren

Bij Janmaat Vloeren zit u goed. Al meer dan 25 jaar helpen we particulieren en bedrijven aan hun droomvloer. Tal van specialisten staan dag in dag uit klaar om u te voorzien van advies op maat. Op deze manier weet u zeker dat de gekozen vloer naadloos aansluit bij uw wensen.

 • 25+ jaar ervaring
 • Meer dan 100 verschillende vloeren
 • Private shopping
 • Topservice & garantie
 • Hoge klanttevredenheid
 • Alleen de beste labels
Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Wilt u advies?

Majka helpt u graag verder!

06 24 17 41 70
Wil je advies op maat?
janmaat-vloeren-2024-33.jpg

Soorten gietvloeren in onze showroom

Onze showroom bevat meer dan alleen gietvloeren. U kunt u bij ons terecht voor tal van vloeren, zoals onder andere:

 • Gietvloeren
 • Grindvloeren
 • Beton ciré vloeren
 • Industrielookvloeren
 • Betonlookvloeren
 • Pandomovloeren
 • Marmergrindvloeren
 • PVC vloeren

Wilt u meer informatie, zoals de mogelijke kleuren en/of prijzen? Bekijk dan onze pagina over gietvloer informatie.

Wat kunt u verwachten in onze gietvloeren showroom?

Met een vast team van professionals staan we voor u klaar en zoeken we samen naar uw droomvloer. Onze adviseur zou ook zomaar degene kunnen zijn die u vloer komt leggen. Hij of zij weet dus precies wat u wilt.

Blotevoetentest
Trek gerust uw schoenen en sokken uit, spring, dans of ga liggen op onze vloeren. Zo ervaart u het comfort van onze vloeren nou eenmaal het beste. 

Alleen de beste labels
Janmaat Vloeren staat voor een persoonlijke aanpak, service en kwaliteit. Om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met de beste labels.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Veelgestelde vragen

De gietvloer wordt gelegd in enkele lagen. De eerste lagen zijn bedoeld voor ultieme hechting tussen de gietvloer en de ondervloer. De gietvloer ligt dus vast aan de ondergrond. Dat is voor 95% de oorzaak van scheurvorming. Een scheur begint namelijk in de ondervloer. Naarmate deze groter word en de gietvloer de scheur niet meer kan overbruggen, zal deze ook doorzetten in uw gietvloer.

Ja, ook in de Pu wereld leven er grote verschillen. Wij van Janmaat hebben gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige PU variant welke perfect aansluit bij de wensen voor thuisgebruik. Dat houd in dat de dikte, zuiverheid van de pu en de stabiliteit van de pigmenten gewaarborgd is. Eveneens de UV bestendigheid.

De krasvastheid of krasbestendigheid van een gietvloer wekt nogal wat vraagtekens op. Een gietvloer is een harde bedekking, ook als deze in de PU vorm gelegd word. Hierdoor kunnen er krassen ontstaan. De‚ gietvloeren‚ liggen er vaak strak bij, zonder enig reliëf, en daarom zou het eerder opvallen als er iets is aan de top van de gietvloer. De gietvloer is echt niet meer krasbestendig of krast vast dan een tegelvloer, parket of andere bedekking. Het valt alleen eerder op.

Benieuwd naar onze projecten?

Wilt u inspiratie op doen over welke type vloer het beste bij uw wensen past? Bekijk dan hier een deel van onze opgeleverde projecten.

Zij hebben al een droomvloer van Janmaat Vloeren
4
52 Google-reviews
Specialist in (giet)vloeren met showroom in Krimpen aan de Lek
Zeer tevreden met onze vloer. Goed kleur overleg van te voren en dat is ook echt belangrijk voor het eind resultaat.

Marianne van der Quast

Onlangs hebben we de showroom bezocht. Ze hebben ruim de tijd genomen en ons super geholpen om tot een kleurkeuze te komen. De kleur is helemaal van wat we ervan hadden verwacht.

Agnes & Jolanda Ooms

Ze hebben erg veel kennis en veel ideeën. Ook in de kleur keuze was ze erg behulpzaam. Ze waren erg flexibel en vriendelijk.

Riny van Bekkum

We zijn uiterst tevreden over het geleverde werk op onze 2 balkons. Vakkundig uitgevoerd en prima klantcontact.

Hans Bahlman

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren