Bedrijfsvloeren

U wilt een nieuwe kantoorvloer? Dan is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bijvoorbeeld over de uitstraling van uw bedrijf en of u die wenst terug te zien in de vloer. Ook het praktische gemak en het comfort zijn bij een nieuwe vloer voor uw kantoor belangrijke aspecten.

csm_rolfbenz_pandomo-janmaat_48_b442cb7ff0.jpg

Voordelen van een bedrijfsvloer van Janmaat Vloeren

Janmaat Vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Stof en allergievrij
  • Kras en slijtvast
  • Snelbelastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

06 24 17 41 70
Wil je advies op maat?

Een geschikte vloer in iedere branche

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Winkelvloeren

Hoeveel mensen lopen er dagelijks over uw winkelvloer? Waarschijnlijk meer dan u denkt. Naaldhakken, modderschoenen, honden, winkelwagens, wandelwagens:de vloer heeft heel wat te lijden. Iedere dag.

Lees verder

Horecavloeren

Onze gietvloeren en industrielookvloeren zijn geschikt voor gebruik in keukens, restaurants, cafés, sanitaire ruimtes en koelruimtes. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en brandveiligheid.

Lees verder
gietvloerkantoorpand.jpeg

Kantoorvloeren

De ideale werkomstandigheden starten bij de vloer. Prettige werkomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit. Een gietvloer creëert rust en eenheid in ieder kantoor en is geluiddempend en sfeervol.

Lees verder

De prijs van een bedrijfsvloer

De prijs van een industriële vloer hangt sterk af van het type vloer. Op de pagina van de specifieke vloer kunt u meer informatie vinden over de prijsberekening en de richtprijzen per vierkante meter. Het is belangrijk om te vermelden dat de uiteindelijke prijs van de vloer kan afwijken van de richtprijzen op de website. Zaken als de staat van de ondergrond, het aantal vierkante meter en de gewenste afwerking zullen de uiteindelijke prijs beïnvloeden.

Vloeroppervlakte

De vloeroppervlakte is een andere factor die van invloed op de industriële vloer prijs kan zijn. Daarbij kan gezegd worden dat wij aflopende prijzen per m2 hanteren bij grotere vloeroppervlakken. Nu is het meestal zo dat industriële ruimten doorgaans van een behoorlijk oppervlak zijn voorzien. In dat opzicht profiteert u vrijwel altijd van de laagste m2 prijs bij het aanbrengen van een industriële vloer. Het schaalvoordeel qua lagere prijs per m2 doet zich namelijk al voor bij een vloeroppervlak vanaf 51m2 en loopt verder op bij een toenemend vloeroppervlak.

Soorten bedrijfsvloeren

Gietcoatings
Een gegoten vloer die tussen een coatingvloer en een gietvloer inzit, groot voordeel is de lage prijs per m2. Bovendien naadloos, grote belastbaarheid en decoratief in te strooien.

Gietvloeren
Een industriële epoxy gietvloer is een dikkere versie van onze gietcoatingvloer. De epoxy gietvloer is strak, gemakkelijk schoon te houden en kent een aantrekkelijk lage investering per vierkante meter.

PMMA vloeren
Industriële vloerafwerking die in één dag wordt voorzien van 3 of 4 lagen waarna deze de volgende dag volledig belastbaar is, naadloos, decoratief, hoge belastbaarheid, stroef en zeer slijtvast.

PU Cem vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Polyurethaan en cement (PU Cem) die in 1 of 2 lagen wordt aangebracht waarna zeer snel belastbaar; naadloos, hoog chemisch belastbaar, antislip en slijtvast.

Puma vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van PMMA die in één dag wordt aangelegd in grotere laagdiktes, geschikt voor vriescellen en als vloeroptimalisatie; cover-up voor vloeren in slechte staat. Puma vloeren zijn naadloos, krimpvrij, elastisch, stroef en zeer slijtvast.

Triflex systemen
Diverse afwerkingen op basis van gemodificeerde Pmma harsen die op allerlei manieren toepasbaar zijn, overlaagbaar op beton en asfalt. Scheur overbruggend, slijtvast, snel belastbaar.

Relevante projecten

Janmaat Vloeren heeft al vele bedrijven, restaurants en winkels voorzien van een geschikte vloer. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Wat zeggen onze klanten?
4
52 Google-reviews
Specialist in (giet)vloeren met showroom in Krimpen aan de Lek
Zeer tevreden met onze vloer. Goed kleur overleg van te voren en dat is ook echt belangrijk voor het eind resultaat.

Marianne van der Quast

Onlangs hebben we de showroom bezocht. Ze hebben ruim de tijd genomen en ons super geholpen om tot een kleurkeuze te komen. De kleur is helemaal van wat we ervan hadden verwacht.

Agnes & Jolanda Ooms

Ze hebben erg veel kennis en veel ideeën. Ook in de kleur keuze was ze erg behulpzaam. Ze waren erg flexibel en vriendelijk.

Riny van Bekkum

We zijn uiterst tevreden over het geleverde werk op onze 2 balkons. Vakkundig uitgevoerd en prima klantcontact.

Hans Bahlman

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren