Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Vloeren die tegen een stootje kunnen

Bedrijfsvloeren

Of u nu gaat om een winkel, een horecazaak, showroom of kantoor. Een ding is zeker: de vloer die u kiest moet aan heel wat eisen voldoen. U zoekt hoge slijtvastheid, hygiëne en een mooie stijlvolle uitstraling die past bij uw uitstraling.

Wij leveren en plaatsen onder andere gietvloeren en coatingvloeren in diverse uitvoeringen. Daarbij zijn er letterlijk honderden mogelijkheden qua kleur en design. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een goed, helder en objectief advies geven. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en maken snel en accuraat een offerte op maat.

janmaat

 

Soorten bedrijfsvloeren

Gietcoatings
Een gegoten vloer die tussen een coatingvloer en een gietvloer inzit, groot voordeel is de lage prijs per m2. Bovendien naadloos, grote belastbaarheid en decoratief in te strooien.

Gietvloeren
Een industriële epoxy gietvloer is een dikkere versie van onze gietcoatingvloer. De epoxy gietvloer is strak, gemakkelijk schoon te houden en kent een aantrekkelijk lage investering per vierkante meter.

PMMA vloeren
Industriële vloerafwerking die in één dag wordt voorzien van 3 of 4 lagen waarna deze de volgende dag volledig belastbaar is, naadloos, decoratief, hoge belastbaarheid, stroef en zeer slijtvast.

PU Cem vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Polyurethaan en cement (PU Cem) die in 1 of 2 lagen wordt aangebracht waarna zeer snel belastbaar; naadloos, hoog chemisch belastbaar, antislip en slijtvast.

Puma vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van PMMA die in één dag wordt aangelegd in grotere laagdiktes, geschikt voor vriescellen en als vloeroptimalisatie; cover-up voor vloeren in slechte staat. Puma vloeren zijn naadloos, krimpvrij, elastisch, stroef en zeer slijtvast.

Triflex systemen
Diverse afwerkingen op basis van gemodificeerde Pmma harsen die op allerlei manieren toepasbaar zijn, overlaagbaar op beton en asfalt. Scheur overbruggend, slijtvast, snel belastbaar.

Winkel
vloeren

Bestand tegen hoge piekbelasting

Horeca
vloeren

Praktisch, strak en hygiënisch

Kantoor
vloeren

De ideale werkomstandigheden