Betonlook vloeren

Een vloer van beton, maar dan als warme ondergrond in uw woonkamer, badkamer of keuken. Niet met puur beton, want dat is letterlijk steenkoud. Dus kies je voor de gietvloer betonlook. Niet gek dat deze soort in populariteit groeit. Een gietvloer betonlook heeft die schitterende industriële uitstraling en is in uw woning in eindeloos veel verschillende kleuren te leggen. Maak een afspraak in onze showroom en bekijk ons aanbod aan betonlook gietvloeren. 

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70

Voordelen van een gietvloer betonlook van Janmaat Vloeren

Maar wat maakt de gietvloer betonlook precies zo aantrekkelijk? Wat zijn de grote voordelen ervan en hoe ziet uw vloer er straks uit? Een gietvloer betonlook:

  • Is ongelooflijk makkelijk in onderhoud
  • Heeft een warme uitstraling
  • Voelt warm aan
  • Is altijd strak en naadloos
  • Is geschikt voor bedrijf en woning
  • Leverbaar in allerlei kleuren

 

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Direct contact opnemen? 06 24 17 41 70
Wil je advies op maat?

Pu gietvloer betonlook

In principe kan zo’n vloer door twee verschillende materialen gerealiseerd worden. De meest gangbare gietvloer met betonlook is gemaakt van polyurethaan, kortweg pu genoemd. De pu gietvloer betonlook werkt als volgt. Polyurethaan past naadloos over de bestaande ondergrond, waarbij het dus niet zo gek veel uitmaakt of deze effen of oneffen is. Het levert een fijn elastische, gemakkelijk te onderhouden ondergrond op, waarbij het uitgesloten is dat het gaat scheuren. Een pu gietvloer is daarmee altijd strak en voelt ook altijd als nieuw aan. De vloer is zelfs uitstekend te combineren met een vloerverwarming. Een nadeel van polyurethaan? Het leggen kost wat tijd en tijdens het leggen komen kortstondig wat geuren vrij. Als deze eenmaal ligt, zijn deze nadelen gelijk verleden tijd.

Epoxy gietvloer betonlook

Een andere variant is de epoxy gietvloer betonlook. Ook deze wordt steeds vaker ingezet in woningen. Het grote verschil met polyurethaan, is dat epoxy wat harder is. Daarin schuilt een klein nadeel: als uw ondervloer niet volledig stabiel is, of oneffen is, is de kans op scheurtjes wat meer aanwezig. Ook is het wat gevoeliger voor krassen en is het lastiger te combineren met een vloerverwarming. Toch ziet u de epoxy gietvloer betonlook steeds vaker voorbij komen, hoewel deze variant een stuk meer in de industrie en in commerciële ruimtes gelegd wordt. De expo gietvloer heeft daarom perfecte omstandigheden nodig, maar als deze aanwezig zijn is het ook een prachtige optie. De uitwerking ziet er dan namelijk altijd bijzonder strak uit, zolang er volledige controle is over de ondervloer.

Wat zijn de kosten voor een betonlook gietvloer?

We leveren uw betonlook gietvloer voor de gunstigste prijs. Maar wat zijn de kosten? Wat is de gietvloer betonlook prijs per m2? Het grote voordeel bij Janmaat Vloeren is dat wij het werk volledig in eigen beheer doen. We maken geen gebruik van verkopers; onze vloerleggers praten direct met u. Logischerwijs spelen veel zaken een rol. In hoeverre moeten we uw ondervloer aanpassen? En wat gebeurt er met uw vloerverwarming? Voor een gietvloer, zult u in ieder geval een vierkante meter prijs betalen. Deze ligt tussen de 65 en 130 euro. Boek nu een afspraak in onze showroom voor een op maat gemaakte offerte!

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70

Betonlook gietvloer in uw woonruimtes

Maar waar plaatst u de gietvloer met betonlook? Wordt dat gewoon uw woonkamer, of kiest u voor andere ruimtes? De locatie maakt natuurlijk niet zo gek veel uit. Laten we eens een aantal plekken behandelen.

Gietvloer betonlook badkamer

Te beginnen met de badkamer. Want ja, u kunt een gietvloer betonlook ook in de badkamer leggen. Wellicht is dit zelfs wel de meest gevraagde optie. Het hele prettige aan deze vloersoort, is dat het heel warm aanvoelt. Als u ’s nachts naar het toilet moet, zult u zich geen zorgen hoeven maken over koude voeten. De vloer is warm, is zacht en u bereikt zonder enige weerstand het toilet of de douche. De vloer is niet gevoelig voor vocht, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

Gietvloer betonlook keuken

Dan komen we bij de keuken. Hier geldt natuurlijk hetzelfde voor: de vloer is niet gevoelig voor vocht, of voor viezigheid. Waar vetten of ander hardnekkig vuil zich eenvoudig in bijvoorbeeld parket vloeren nestelt, hebt u hier geen last van met een gietvloer. Schoonhouden is eenvoudig, droog houden is eenvoudig. Zo blijft uw keuken altijd met het grootste gemak schoon.

Gietvloer betonlook woonkamer

De plek waar u in volle bewustzijn de meeste tijd doorbrengt, is de woonkamer. Deze ruimte verdient het om er piekfijn uit te zien. In veel landen is het volstrekt normaal om een betonnen vloer te hebben. Denk aan Zuid-Europa, of de warmere plekken in andere continenten. In Nederland voelt zo’n vloer door ons klimaat echter koud, maar de looks van een betonnen vloer zijn natuurlijk ontzettend aantrekkelijk. Daarom is de betonlook gietvloer de perfecte oplossing, dan heeft u alle voordelen en ontkomt u aan de nadelen. Ook voor uw woonkamer, in combinatie met uw meubels. 

Gietvloer betonlook laten leggen of liever zelf doen?

Een goede vraag is of u deze werkzaamheden zelf zou kunnen doen, of dat het echt noodzakelijk is om het door een professional te laten doen? Via internet zult u diverse doe-het-zelf vinden om de gietvloer zelf aan te leggen. Misschien kunt u het vergelijken met zelf de muren witten, of zelf parket vloer leggen: u kunt de gietvloer betonlook zeker zelf leggen, maar het laten leggen door een professional zal altijd een strakker, beter en duurzamer resultaat opleveren. Neemt u daarom contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ervaringen van onze klanten met een (betonlook) gietvloer
4
52 Google-reviews
Specialist in (giet)vloeren met showroom in Krimpen aan de Lek
Zeer tevreden met onze vloer. Goed kleur overleg van te voren en dat is ook echt belangrijk voor het eind resultaat.

Marianne van der Quast

Onlangs hebben we de showroom bezocht. Ze hebben ruim de tijd genomen en ons super geholpen om tot een kleurkeuze te komen. De kleur is helemaal van wat we ervan hadden verwacht.

Agnes & Jolanda Ooms

Ze hebben erg veel kennis en veel ideeën. Ook in de kleur keuze was ze erg behulpzaam. Ze waren erg flexibel en vriendelijk.

Riny van Bekkum

We zijn uiterst tevreden over het geleverde werk op onze 2 balkons. Vakkundig uitgevoerd en prima klantcontact.

Hans Bahlman

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren