Keukenvloeren

De ideale keukenvloer is makkelijk schoon te maken, comfortabel, slijtvast en naadloos. Een gietvloer heeft het allemaal. Welke vloer u ook kiest, het past altijd. Kiest u voor een industriële look? Dan past een vloer met betonlook of beton ciré heel goed. Of kies voor eenheid met een vloer in exact dezelfde kleur als uw keukenkastjes. Wilt u iets aparts? Ook dat kan. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Laat u inspireren.

Voordelen van een keukenvloer van Janmaat Vloeren

Janmaat Vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Stof en allergievrij
  • Kras en slijtvast
  • Snelbelastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

06 24 17 41 70
Wil je advies op maat?

Breed scala aan keukenvloeren

Bij Janmaat Vloeren bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor een unieke keukenvloer. Met onze gegoten kunststof keukenvloeren kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren, waardoor u een strakke of warme uitstraling kunt creëren die perfect past bij uw keuken. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van de ideale vloer en zorgen ervoor dat deze voldoet aan uw individuele wensen en eisen. Bovendien kunnen we de vloer in slechts één dag aanbrengen, zonder dat u omzet misloopt.

Voordelen van onze keukenvloeren

Onze kunststof keukenvloeren zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en hygiënisch, maar ook sterk, slijtvast en eenvoudig schoon te maken dankzij de naadloze en vloeistofdichte eigenschappen. Ze voldoen aan alle praktische en technische eisen die gesteld worden aan een keukenvloer. Daarnaast kunnen onze vloeren ook toegepast worden in andere hygiënische ruimten, zoals verwerkingsruimten en koelcellen.

Keukenvloeren voor ieders budget

Bij Janmaat Vloeren begrijpen we dat budget een belangrijke factor is, daarom bieden we vloeren in verschillende prijsklassen aan, zodat er altijd een optie is die past bij uw financiële mogelijkheden. Kortom, met onze expertise en uitgebreide mogelijkheden kunt u rekenen op een duurzame, gebruiksvriendelijke en esthetisch mooie keukenvloer die perfect aansluit bij uw behoeften.

Maak dus snel een 1-op-1 afspraak bij ons in de showroom zodat we samen uw wensen kunnen doornemen.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Veelgestelde vragen over keukenvloeren

De gietvloer wordt gelegd in enkele lagen. De eerste lagen zijn bedoeld voor ultieme hechting tussen de gietvloer en de ondervloer. De gietvloer ligt dus vast aan de ondergrond. Dat is voor 95% de oorzaak van scheurvorming. Een scheur begint namelijk in de ondervloer. Naarmate deze groter word en de gietvloer de scheur niet meer kan overbruggen, zal deze ook doorzetten in uw gietvloer.

Ja, ook in de Pu wereld leven er grote verschillen. Wij van Janmaat hebben gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige PU variant welke perfect aansluit bij de wensen voor thuisgebruik. Dat houd in dat de dikte, zuiverheid van de pu en de stabiliteit van de pigmenten gewaarborgd is. Eveneens de UV bestendigheid.

De krasvastheid of krasbestendigheid van een gietvloer wekt nogal wat vraagtekens op. Een gietvloer is een harde bedekking, ook als deze in de PU vorm gelegd word. Hierdoor kunnen er krassen ontstaan. De‚ gietvloeren‚ liggen er vaak strak bij, zonder enig reliëf, en daarom zou het eerder opvallen als er iets is aan de top van de gietvloer. De gietvloer is echt niet meer krasbestendig of krast vast dan een tegelvloer, parket of andere bedekking. Het valt alleen eerder op.

Wat zeggen onze klanten?
4
52 Google-reviews
Specialist in (giet)vloeren met showroom in Krimpen aan de Lek
Zeer tevreden met onze vloer. Goed kleur overleg van te voren en dat is ook echt belangrijk voor het eind resultaat.

Marianne van der Quast

Onlangs hebben we de showroom bezocht. Ze hebben ruim de tijd genomen en ons super geholpen om tot een kleurkeuze te komen. De kleur is helemaal van wat we ervan hadden verwacht.

Agnes & Jolanda Ooms

Ze hebben erg veel kennis en veel ideeën. Ook in de kleur keuze was ze erg behulpzaam. Ze waren erg flexibel en vriendelijk.

Riny van Bekkum

We zijn uiterst tevreden over het geleverde werk op onze 2 balkons. Vakkundig uitgevoerd en prima klantcontact.

Hans Bahlman

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70