Slaapkamervloeren

In uw slaapkamer wilt u rust, comfort, warmte en hygiëne. Grind- en gietvloeren zijn glad en naadloos. Hierdoor zijn ze heel goed schoon te houden. Dat is zeker voor mensen met een stofallergie heel prettig. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden en kunt u met een gietvloer de sfeer creëren die uw wilt. Maak vandaag nog een afspraak in onze showroom om allerlei slaapkamervloeren te bekijken.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70

Voordelen van een slaapkamervloer van Janmaat Vloeren

Janmaat Vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Stof en allergievrij
  • Kras en slijtvast
  • Snelbelastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Wil je advies op maat?

Advies voor uw slaapkamervloer

Een gietvloer of grindvloer voor uw slaapkamer is een slimme keuze met tal van voordelen. Bij Janmaat Vloeren adviseren we u graag over de mogelijkheden om uw slaapkamer een moderne uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook gietvloer in combinatie met een stone design wandpaneel.

Voordelen van een gietvloer in uw slaapkamer

Onze betonlook gietvloeren voelen van nature al warm aan en zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Zo kunt u met blote voeten uit bed stappen, zonder een ijskoude vloer te moeten trotseren. U kunt de kleurencombinatie van de gietvloer volledig aanpassen aan uw slaapkamerinterieur. Daarnaast zorgt een gietvloer voor hygiëne en eenvoudig onderhoud, wat vooral in een slaapkamer met steeds meer functies zoals nachtkastjes, televisie, kledingkast en spiegel aan de muur van belang is.
Bij Janmaat Vloeren zijn de mogelijkheden voor kleurkeuze eindeloos, zodat er altijd een vloerkleur is die aan uw wens voldoet.

Zelf de warmte en het comfort van onze vloeren ervaren? Kom naar onze showroom en doe de blote-voeten-test op onze vloeren.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70