Gietvloer Rotterdam

De schoonheid en veelzijdigheid van gietvloeren in Rotterdam ontdekken? Dat kan, bij Janmaat! Of u nu een gietvloer voor in huis of op kantoor zoekt, wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte gietvloer. Gietvloeren zijn tegenwoordig in tal van omgevingen te vinden, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Het gaat al jaren terug toen de gietvloer voornamelijk diende als vloer voor fabrieken en magazijnen. De jaren daaropvolgend zagen architecten de schoonheid van de gietvloeren en daarom zijn tegenwoordig gietvloeren ook in woningen en kantoorpanden te vinden. Janmaat Vloeren ziet ook de schoonheid van deze vloeren en heeft de mooiste gietvloer showroom in Rotterdam om u kennis te laten maken met de uitgebreide collecties.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
vloershowroom.jpg

De voordelen van een gietvloer

Comfort ervaren bij het lopen over uw gietvloer? De warmte en zachtheid die de gietvloer met zich meebrengt zorgt voor een comfortabele leef- en werkomgeving. Dat is niet het enige pluspunt, want gietvloeren van Janmaat bieden een scala aan voordelen die deze vloer maken tot een gunstige keuze.

 • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken
 • Duurzaam keuze doordat de vloer lange tijd meegaat
 • Geluiddempend
 • Naadloze afwerking en vloeistofdicht oppervlak
 • Geeft uw woning of kantoor een modern en ruimtelijk gevoel
 • Brengt comfort en warmte met zich mee
 • Onze gietvloeren gaan perfect samen met vloerverwarming
 • Zacht en elastisch

Nog meer voordelen ontdekken over gietvloeren? Janmaat Vloeren vertelt u graag meer over alle voordelen die gietvloeren u te bieden hebben. Neem gemakkelijk contact met ons op via Whatsapp, mail óf maak direct een afspraak in onze showroom.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Wil je advies op maat?

Kwaliteit gietvloer voor een aantrekkelijke prijs

Janmaat Vloeren levert kwaliteit gietvloeren tegen zeer gunstige prijzen. De prijs voor uw gietvloer is afhankelijk van uw smaak en wensen. Binnen ons assortiment gietvloeren heeft u verschillende type vloeren die in tal van kleuren beschikbaar zijn. Om u een indicatie te geven van de kosten voor een gietvloer hebben wij een gemiddelde prijs opgesteld. 
De gemiddelde prijs voor een gietvloer per m2 is €65,00 tot €130,00. Deze prijs wordt samen met u vastgesteld aan de hand van uw wens en eisen voor de gietvloer. Reparaties, egalisatie van de ondervloer zijn niet inbegrepen en worden uiteraard vooraf met u besproken.
Vrijblijvend uw wensen en vragen doornemen met Janmaat Vloeren voor een prijsindicatie? Neem contact op, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gietvloeren voor uw woning in Rotterdam

Gietvloeren zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Naast gietvloeren in een werkomgeving past deze vloer ook perfect in een woonomgeving. Een gietvloer in bijvoorbeeld uw badkamer is de ideale vloer die waterdicht, sterk, slijtvast en makkelijk schoon te maken is. Geen koude voeten meer in de ochtend bij het klaarmaken voor de dag! De gietvloer voelt zacht en warm aan en geeft een comfortabel gevoel in tegenstelling tot de klassieke vloertegels die koud aanvoelen. Een gietvloer in uw badkamer is ook ideaal omdat er door de naadloze afwerking geen schimmel kan ontstaan en ophopen in voegen.
De woonkamer is een ruimte waar u tot rust komt en waar het voelt als thuiskomen. Een onderhoudsvriendelijke gietvloer brengt letterlijk de warmte in uw woonkamer, wat gecombineerd met vloerverwarming alleen nog maar meer wordt. Ook kan een gietvloer in uw woonkamer of andere ruimtes in het huis zorgen voor een verhoogde waarde van de woning. De installatie van een hoogwaardige gietvloer is een goede investering voor de toekomst en zal lang meegaan.

gietvloerkantoorpand.jpeg

Gietvloeren voor uw kantoor in Rotterdam

In een kantoor of bedrijfspand is een gietvloer ook erg voordelig. Prettige werkomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit. Iets waar elke werkgever mee in aanraking komt! Een gietvloer zorgt voor eenheid in een kantoor en geeft een ruimtelijk gevoel aan uw bedrijfspand. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te maken. Door de schone vloer draagt u bij aan de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. 
Als u in Rotterdam of de omliggende regio op zoek bent naar een vloer die zowel esthetisch als functioneel is, kom dan een kijkje nemen in onze showroom voor gietvloeren in Krimpen aan de Lek om de ideale vloer te kiezen voor uw woning of kantoor. Uiteraard zorgen onze deskundigen voor een passend advies.

De soorten gietvloeren

Janmaat Vloeren biedt u een breed scala aan gietvloeren om zo tot de vloer te komen die bij uw woning of kantoor in Rotterdam past. Bij het aanleggen van een gietvloer wordt vaak zandcement gebruikt als ondervloer, maar nooit volledig als gietvloer. Het beton is letterlijk steenkoud en is minder comfortabel. Om die reden komt er een laag over het beton heen dat zowel esthetisch mooi is en fijn aanvoelt. De ondergrond voor een gietvloer kan op verschillende soorten materialen als hout, zandcement, anhydriet en tegels aangebracht worden, zolang er een goede voorbereiding is getroffen door experts. Een gietvloer aanleggen is een precies werk dat de vakmensen van Janmaat Vloeren door hun jarenlange ervaring perfect voor u kunnen realiseren.
Gietvloeren zijn onder te verdelen in vier verschillende productgroepen;

 • Polyurethaan (PU) gietvloeren
 • Epoxy gietvloeren
 • Beton Ciré gietvloeren
 • Cementgebonden gietvloeren


PU gietvloer Rotterdam

Een pu gietvloer bestaat uit het materiaal polyurethaan en is de meest gangbare gietvloer. Het pu materiaal past naadloos over de bestaande ondergrond. Het voordeel daarvan is dat het niet veel uitmaakt of de ondergrond nou effen of oneffen is. Dit soort gietvloer garandeert een elastische en gemakkelijk te onderhouden vloer. Een pu gietvloer gaat lang mee en voelt strak aan.

Epoxy gietvloer Rotterdam

Een epoxy gietvloer is een andere variant van de gietvloer. De epoxy gietvloer is wat harder dan de pu gietvloer. Bij deze vloer kunnen daardoor eerder scheurtjes ontstaan in de ondergrond en is de vloer gevoeliger voor krassen. Onder de juiste omstandigheden en met een stabiele ondergrond is deze epoxy gietvloer een prachtige optie.

Beton ciré gietvloer Rotterdam

De beton ciré gietvloer is een naadloze vloer die het uiterlijk van gepolijst beton nabootst met een natuurlijke tint en textuur. Deze vloer bevat extra componenten zoals harsen en pigmenten die zorgen voor een moderne uitstraling. Als de gietvloer is uitgehard is het resultaat een duurzame vloer die ambachtelijk vakwerk uitstraalt.

Cementgebonden gietvloer Rotterdam

Een cementgebonden gietvloer bestaat voornamelijk uit cement. Deze vloer brengt dan ook meer hardheid met zich mee dan andere gietvloeren, zoals pu gietvloeren. De cementgebonden gietvloer zie je vaak terug in industriële omgevingen vanwege de robuuste en traditionele uitstraling, maar ook in een huiselijke ruimte komt de vloer goed tot zijn recht door de minimalistische look die het meebrengt.  De gietvloeren zijn erg veelzijdig en kunnen in verschillende woonstijlen rust en ruimte creëren. Met natuurlijke kleuren in de gietvloer komt een landelijke woonstijl tot stand waarmee de vloer warmte en rustiek toevoegt aan de ruimte. Met een antraciete gietvloer zorgt u voor een sterke basis in een industriële inrichting waarbij de vloer een robuuste en stoere uitstraling meebrengt. Janmaat Vloeren biedt voor deze stoere uitstraling een betonlook gietvloer. Niet met puur beton, maar een betonlook die de industriële stijl in uw huis realiseert. 

Gietvloer Rotterdam: Oneindig veel kleuren mogelijk

Bij Janmaat Vloeren is het assortiment aan kleuren eindeloos en is er voor iedereen een passende tint voor in de woning of het bedrijf. Janmaat Vloeren heeft een waaier ontwikkeld waarmee u inspiratie kunt opdoen voor uw kleur gietvloer. Van stoere natuurtinten zoals aarde groen tot zachte tinten als beige en zandkleur De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat u inspireren door alle kleuren gietvloeren. Na het bekijken van de online waaier een beter beeld gekregen van de gietvloer in uw kleur naar keuze? Maak gemakkelijk een afspraak in onze showroom. Onze gietvloer specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Gietvloer Rotterdam: Reparatie nodig?

Heeft uw gietvloer reparatie nodig? Het kan zijn dat na verloop van tijd er krassen of beschadigingen voorkomen op uw gietvloer. Of u een gietvloer heeft liggen van Janmaat Vloeren of van een ander bedrijf, Janmaat Vloeren is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten gietvloeren en helpt u graag. In Rotterdam of omgeving iemand nodig die de gietvloer komt repareren zodat u weer optimaal kunt genieten van uw gietvloer? Neem contact op met Janmaat Vloeren en laat onze reparatiedienst een oplossing bieden om uw gietvloer weer optimaal te herstellen.

Veelgestelde vragen over gietvloeren

De gietvloer wordt gelegd in enkele lagen. De eerste lagen zijn bedoeld voor ultieme hechting tussen de gietvloer en de ondervloer. De gietvloer ligt dus vast aan de ondergrond. Dat is voor 95% de oorzaak van scheurvorming. Een scheur begint namelijk in de ondervloer. Naarmate deze groter word en de gietvloer de scheur niet meer kan overbruggen, zal deze ook doorzetten in uw gietvloer.

Ja, ook in de Pu wereld leven er grote verschillen. Wij van Janmaat hebben gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige PU variant welke perfect aansluit bij de wensen voor thuisgebruik. Dat houd in dat de dikte, zuiverheid van de pu en de stabiliteit van de pigmenten gewaarborgd is. Eveneens de UV bestendigheid.

De krasvastheid of krasbestendigheid van een gietvloer wekt nogal wat vraagtekens op. Een gietvloer is een harde bedekking, ook als deze in de PU vorm gelegd word. Hierdoor kunnen er krassen ontstaan. De‚ gietvloeren‚ liggen er vaak strak bij, zonder enig reliëf, en daarom zou het eerder opvallen als er iets is aan de top van de gietvloer. De gietvloer is echt niet meer krasbestendig of krast vast dan een tegelvloer, parket of andere bedekking. Het valt alleen eerder op.

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70