Over ons

Al sinds 1996 verkopen wij verschillende vloeren aan particulieren en bedrijven. We blijven het een prachtige producten vinden: passend in ieder interieur, tijdloos en modieus, sterk en onderhoudsvriendelijk. We laten u dan ook graag zien wat de mogelijkheden zijn.


We werken met een vast team van professionals. Degene die uw verkoopadviseur is, kan ook degene zijn die bij u thuis de vloer komt leggen. Hij of zij weet dus precies wat u wilt. Dat maakt de lijnen lekker kort.

De expert in gietvloeren en woonbeton

Met meer dan 25 jaar ervaring is Janmaat Vloeren dé specialist in gietvloeren, grindvloeren, coatingvloeren en betonlookvloeren. Persoonlijke aandacht en een uitstekende service, dat vinden wij belangrijk.

 
omerarbel_46waterstreetheritagebuilding.jpg

Onze showroom

In de onze grote en sfeervolle showroom kunt u alle soorten vloeren rustig bekijken. We ontvangen u graag voor een Private shopping (1 op 1), persoonlijk, zonder druk.

Eigenlijk is ‘shopping’ niet eens de juiste term voor wat we doen. Het voelt namelijk niet alsof je even iets komt shoppen, je werkt samen met ons naar een uniek product. Niet iets wat je even uit een schap haalt en afrekent. Je creëert, samen met ons.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70

Service & garantie

Goed geregeld

Service is voor ons erg belangrijk. We regelen alles voor u. Het voorbehandelen van de ondervloer, aanbrengen van de vloer en de afwerking. We laten een kleine reparatieset in de exacte kleur en structuur bij u achter. Als er een kleine schade ontstaat kunt u het gemakkelijk zelf repareren met een van onze hars/harder reparatiesetjes. Indien het een wat grotere plek is, wordt dit uiteraard door een van onze vakmensen voor u gerepareerd. Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht. We helpen u graag.

Dat we onlangs de ‘warme douche’ van het televisieprogramma Radar kregen, is een bevestiging dat onze klantgerichte en warme aanpak werkt! Daar zijn we trots op.

Meer over Janmaat Vloeren
Persoonlijk advies

Wil je advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op,  zodat een van onze adviseurs kan helpen!

Neem contact op
Service & garantie

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Is er iets mis met uw vloer neem dan contact met ons op. Ook de garantie op uw vloer is uitstekend geregeld.

Neem contact op
Showroom

Inspiratie op doen? Of advies nodig van onze specialisten? Maak dan nu een afspraak in onze showroom!

Maak een afspraak
Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren