Prijzen

Janmaat Vloeren levert kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Wij voeren het werk volledig in eigen beheer uit. Uw verkoper kan ook degene zijn die bij u thuis de vloer komt leggen. Hij of zij weet dus precies wat uw wensen zijn.

Wat kost een vloer?

Het is afhankelijk van uw smaak, wens en werk/woonsituatie wat de precieze kosten zijn. Ook het aanpassen van de ondervloer en het eventueel aanleggen van vloerverwarming spelen een rol.
Prijzen grindvloeren, prijzen gietvloeren, prijzen betonvloeren, prijzen design stone, prijzen pandomo, prijzen beton cire, prijzen rezina cemento en andere vloeren.

Iedereen is tegenwoordig op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo natuurlijk ook in de gietvloeren- betonlook- en grindvloeren wereld.

Gemiddelde prijs

Wij voeren het werk volledig in eigen beheer uit, uw verkoper kan ook uw applicateur zijn, en weet dus precies wat u wensen zijn. Door deze werkwijze kunnen wij u een vloer leveren van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Prijs grindvloer: € 48,00 tot € 85,00 per m².
Prijs gietvloer/betonlook/microcement/woonbeton: € 65,00 tot € 130,00 per m².

Reparaties, egalisatie aan de ondervloer zijn niet inbegrepen en worden vooraf uitvoerig met u besproken. Na goedkeuring vangen wij aan met het maken van uw vloer. 

Vrijblijvend uw wensen en prijsindicatie bespreken?

Om vrijblijvend een prijsindicatie te ontvangen is het belangrijk te weten wat uw precieze wensen zijn. Neem contact op, zodat we samen uw wensen kunnen doornemen en u een prijsindicatie op maat kunnen geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Aanvulling

Reparaties, egalizatie aan de ondervloer zijn niet inbegrepen en worden vooraf uitvoerig met u besproken. Na goedkeuring vangen wij aan met het maken van uw vloer. De prijs is afhankelijk van uw wensen, ondevloer etc. Prijzen zijn onder voorbehoud. Onvoorziene situaties kunnen er voor zorgen dat er extra uren moeten worden geoffreerd. Al onze systemen worden geleverd met een garantie.

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70