Kantoorvloeren

De ideale werkomstandigheden starten bij de vloer. Prettige werkomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit. Een gietvloer creëert rust en eenheid in ieder kantoor en is geluiddempend en sfeervol. De trend is dan ook dat de gietvloer in steeds meer kantoren worden toegepast. Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw kantoor? Neem dan contact op of maak een afspraak in onze showroom

gietvloerkantoorpand.jpeg

Voordelen van een kantoorvloer van Janmaat Vloeren

Janmaat Vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

 • Naadloos
 • Duurzaam
 • Veilig en brandwerend
 • Vloeistofdicht
 • Stof en allergievrij
 • Kras en slijtvast
 • Snel belastbaar
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op!

Persoonlijk bespreken?

Majkahelpt je graagverder! StuureenWhatsAppnaar...

06 24 17 41 70
Wil je advies op maat?

Twijfel over welke vloer geschikt is?

U kent het wel, de dagelijkse drukte in uw kantoorpand: het constante geluid van voetstappen en het geschuif van stoelen, de zorgen over slijtage en vlekken op de vloer, en het tijdrovende onderhoud om alles schoon te houden. Een gietvloer kan deze pijnpunten wegnemen en uw kantooromgeving naar een hoger niveau tillen.

Twijfelt u als eigenaar van een kantoorpand over welke gietvloer het beste aansluit bij de uitstraling van uw kantoor? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom. Samen met één van onze adviseurs kijkt u naar welke vloer het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunnen zij u vertellen over de talloze voordelen die een gietvloer biedt.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70

Voordelen van een gietvloer in uw kantoorpand

Met een gietvloer in uw kantoorpand profiteert u van de volgende voordelen:

 • Professionele uitstraling: Een gietvloer geeft uw kantoorpand direct een moderne en professionele uitstraling. Het strakke en naadloze ontwerp zorgt voor een stijlvolle en verzorgde werkomgeving die indruk maakt op medewerkers en bezoekers.
 • Duurzaamheid en weinig onderhoud: Gietvloeren zijn uiterst duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Ze zijn kras-, slijtage- en vlekbestendig, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. U bespaart tijd en kosten op schoonmaak en reparaties.
 • Geluiddempend: Het geluiddempende karakter van gietvloeren zorgt voor een rustige werkomgeving. Het vermindert het geluid van voetstappen en andere geluiden, wat de concentratie en productiviteit van uw medewerkers bevordert.
 • Hygiëne en gezondheid: Gietvloeren zijn naadloos en gemakkelijk schoon te maken. Ze bieden geen ruimte voor vuil, stof en allergenen om zich te verzamelen, waardoor een hygiënische omgeving wordt gecreëerd. Dit draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers.
 • Flexibiliteit in ontwerp: Met gietvloeren kunt u het ontwerp aanpassen aan uw kantoorinrichting. U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, en zelfs uw bedrijfslogo of speciale markeringen op te nemen. Dit versterkt uw merkidentiteit en creëert een inspirerende werkomgeving. 

Interesse in een gietvloer voor uw kantoor?

Investeer in een gietvloer voor uw kantoorpand en ervaar de voordelen die het biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van de perfecte vloeroplossing voor uw kantooromgeving.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Wat zeggen onze klanten?
4
52 Google-reviews
Specialist in (giet)vloeren met showroom in Krimpen aan de Lek
Zeer tevreden met onze vloer. Goed kleur overleg van te voren en dat is ook echt belangrijk voor het eind resultaat.

Marianne van der Quast

Onlangs hebben we de showroom bezocht. Ze hebben ruim de tijd genomen en ons super geholpen om tot een kleurkeuze te komen. De kleur is helemaal van wat we ervan hadden verwacht.

Agnes & Jolanda Ooms

Ze hebben erg veel kennis en veel ideeën. Ook in de kleur keuze was ze erg behulpzaam. Ze waren erg flexibel en vriendelijk.

Riny van Bekkum

We zijn uiterst tevreden over het geleverde werk op onze 2 balkons. Vakkundig uitgevoerd en prima klantcontact.

Hans Bahlman

Persoonlijk bespreken?

Majka helpt je graag verder!

Adviseur Gietvloeren