Gietvloer informatie

Meer informatie over onze gietvloeren? Op deze pagina vndt u meer over de prijzen, kleuren én meer. Mist u informatie? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden! Wil je liever eens langskomen in onze prachtige showroom waar u tal van vloeren kunt bewonderen? Maak dan eenvoudig een afspraak!

Gietvloer kleuren

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan gietvloer kleuren, van klassiek wit tot rijke aardetinten en opvallende moderne kleurenpaletten. Onze ervaren vakmensen helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kleur die past bij jouw stijl en ruimte.

Gietvloer prijs

Benieuwd naar de prijzen van gietvloeren? Bij ons kun je terecht voor transparante en eerlijke informatie over gietvloer prijzen. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het maken van een keuze voor een nieuwe vloer. Daarom bieden wij een breed scala aan gietvloer opties voor verschillende budgetten.

Gietvloer reparatie

Is je gietvloer toe aan reparatie? Wij bieden professionele en betrouwbare gietvloer reparatiediensten om je vloer weer in optimale staat te herstellen. We begrijpen dat beschadigingen, slijtage of andere problemen met je gietvloer vervelend kunnen zijn en invloed kunnen hebben op de uitstraling en functionaliteit van de ruimte. Voor reparatie van uw vloer kunt u het beste direct contact met ons opnemen.

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70