Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Grindvloeren

Een grindvloer is gemaakt van miljoenen kleine steentjes. Verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Welke kleur u ook zoekt, met grind is alles mogelijk. Een grindvloer is sterk, praktisch en zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Woonkamer, keuken of badkamer: woongrind kan overal in huis worden gelegd. Ook voor winkels, showrooms en kantoren is grind een uitstekende keuze.

Hieronder vindt u een lijst van alle standaard kleuren van alle Sidec-toepassingen. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u zelf gaan zoeken op toepassing en/of op kleurgroep. De resultaten verschijnen automatisch onderaan. U klikt met de muis in de linker tabel bijvoorbeeld op siergrind en in de rechtertabel op bijvoorbeeld grijs. Onderaan krijgt u de grijze kleuren van siergrind te zien. 
KLEURENGRINDVLOER
PRODUKTEN info 

 

De afwerking van de grindvloer

Kies voor een vloer met open structuur: de bovenkant is licht onregelmatig en u voelt de steentjes. Of wilt u een gesealde vloer? De steentjes worden afgedicht met een doorzichtige laag epoxyhars. Een gesealde vloer is glad en makkelijker in onderhoud. Wel is er dan sprake van streepvorming door de seallaag. Deze streepvorming slijt gedurende het gebruik van de vloer. Welke vloer voor u het beste is? Dat ligt aan uw smaak, de toepassing en de functie. Wij geven u graag advies.

Grindvloeren:

  • Gemaakt met kleine steentjes
  • In alle kleuren verkrijgbaar, ook patronen mogelijk
  • Sterk en slijtvast
  • Kan op iedere ondervloer gelegd worden
  • Open of geseald
  • Geschikt voor vloerverwarming

Meer informatie over grindvloeren?

Wilt u meer weten? Zien wat mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, bel 0180 - 55 09 72. Of kom naar onze showroom in Krimpen aan de Lek (tussen Dordrecht en Rotterdam). U bent van harte welkom.

Bekijk ook onze andere vloeren

Gietvloeren

Betonlookvloeren

Beton Ciré vloeren

Grindvloeren

Industrielookvloeren

Coatingvloeren

Pandomovloeren

Marmergrindvloeren

Designstone