Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?

Comfort in huis is essentieel voor een aangenaam woongenot, en warme voeten dragen daar zeker aan bij. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Bij het aanschaffen van een nieuwe vloer heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een perfecte combinatie met vloerverwarming. Bij G-vloeren bieden wij verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Hiermee bent u verzekerd van aangename warmte en een vloer die de warmte optimaal geleidt, waardoor u kunt genieten van een uitstekend rendement. Bovendien is het ook mogelijk om te kiezen voor een gecombineerd koel- en verwarmingssysteem.

Leestijd: minuten

PU Gietvloer

Optimaal Comfort en Warmtegeleiding

PU gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Met deze vloer profiteert u op meerdere vlakken van optimaal comfort. Een PU gietvloer is dun en zorgt voor een perfecte geleiding van de warmte van de vloerverwarming. Daarnaast is deze vloer zeer comfortabel om op te lopen vanwege de licht elastische eigenschappen van polyurethaan. Hierdoor neemt het wooncomfort in alle opzichten toe wanneer u deze vloer combineert met vloerverwarming.

Troffelvloer

Optimaal verdeelde warmte

Bij Janmaat vloeren bieden we ook troffelvloeren aan die uitstekend geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. De structuur van deze vloeren zorgt voor een optimale verdeling van de warmte.

Woonbeton

Robuust, Stoer en Geschikt voor Vloerverwarming

Woonbeton is een andere vloersoort dan een PU gietvloer, maar is net zo geschikt voor vloerverwarming. De samenstelling van de bestanddelen is iets anders en het heeft een uitstraling die doet denken aan robuust, stoer en stijlvol beton. Woonbeton biedt met vloerverwarming ook een uitstekend rendement. Deze cementgebonden vloer met kunsthars zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte.

De voordelen van onze vloeren in combinatie met vloerverwarming zijn:

  1. Hoog comfort: Geniet van een behaaglijk gevoel in huis.
  2. Optimaal rendement: De vloeren geleiden de warmte efficiënt, waardoor u bespaart op energiekosten.
  3. Ruimtebesparend: Geen ontsierende radiatoren meer in uw interieur.
  4. Milieuvriendelijk en duurzaam: Onze vloeren gaan lang mee en dragen bij aan een groenere leefomgeving.
  5. Perfecte klimaatbeheersing: De combinatie van vloerverwarming met onze vloeren zorgt voor een ideale luchtcirculatie en luchtvochtigheid

Heeft u meer vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of maak direct een afspraak in onze gietvloeren showroom.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70