Waarom steeds meer bedrijven overstappen op een gietvloer

gietvloerkantoorpand.jpeg

Als het gaat om vloeropties voor bedrijven, wint de gietvloer steeds meer terrein. Niet alleen in de zakelijke en commerciële sector, maar ook in de industrie ontdekken bedrijven de vele voordelen van deze vloerbedekking. Het mooie is dat er verschillende soorten en uitvoeringen gietvloeren beschikbaar zijn, zodat elke onderneming een vloer op maat kan krijgen. Of het nu gaat om een epoxy gietvloer die bestand is tegen zware industriële belasting of een polyurethaan gietvloer voor kantoren, bij Janmaat Vloeren leveren we maatwerk tot in de kleinste details.

Leestijd: minuten

Brede toepassing gietvloeren

De toepassingen van gietvloeren voor bedrijven en organisaties zijn zeer gevarieerd. Janmaat brengt deze naadloze vloeren bijvoorbeeld in allerlei bedrijven aan, van bakkerijen tot sportscholen en van supermarkten tot kapsalons. Wij kijken bij het samenstellen van maatwerk steeds naar het type bedrijf, werkomgeving en benodigde eigenschappen. Zo houden wij ook rekening met de intensiviteit van gebruik, beschikbare budget en maximale onderbreking van de bedrijfswerkzaamheden. In dat opzicht hebben wij uiteenlopende soorten gietvloeren voor bedrijven beschikbaar, zoals onder meer:

  • PU gietvloeren
  • Epoxygietvloeren
  • Troffelvloeren
  • Coatingvloeren
  • Cementgebondengietvloeren
  • Volledig afgestemd op bedrijfsvoering

Er is naast de lange levensduur en brede toepassing nog een belangrijke reden waarom steeds meer bedrijven voor gietvloeren kiezen. Gietvloeren zijn perfect op maat aan te brengen met toevoeging van functionele eigenschappen. Deze beslaan een breed gebied en variëren van het realiseren van een extra geluiddempende laag tot het stroever maken van het oppervlak met de hoogste antislipgradatie. Daarnaast weten bedrijven de weg naar gietvloeren te vinden omdat er ook meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn binnen elke groep gietvloer. Een epoxy gietvloer is bijvoorbeeld ook antistatisch uit te voeren. Dit betekent dat de vloer geschikt te maken is voor ruimtes, zoals productieruimtes voor elektronica of in operatiekamers, waar zich statische ontlading voordoet.

Verrassend betaalbaar

Bedrijven die investeren in een goede vloer met een lange levensduur plukken daar telkens weer de vruchten van. In een bedrijf is het belangrijk dat alles klopt en kijkend naar belangrijke factoren, vormt de vloer daarin de basis. Dat bedrijven steeds vaker bij een gietvloer uitkomen, is daarbij onder meer te danken aan de betaalbaarheid. Onze gietvloeren zijn zeker gelet op het duurzame karakter en onderhoudsgemak verrassend betaalbaar. U ziet dat terug in onze prijzen. Daarbij is er ook nog sprake van een bijkomend voordeel dat u minder betaalt per m2 naarmate de projectomvang toeneemt.

Wilt u meer weten over onze gietvloeren voor bedrijven? Neem gerust contact op met Janmaat Vloeren of maak direct een afspraak in onze showroom vol prachtige gietvloeren

Slijtvast en onderhoudsgemak met lange levensduur

Een bijzonder kenmerk van onze gietvloeren voor bedrijven is dat deze standaard een lange levensduur hebben. Dit is voor uw bedrijf uiteraard van grote waarde en daarom een verstandige investering. Gietvloeren zijn naadloos, slijtvast en kunnen gemakkelijk tegen een stootje. Daarnaast is het een vloer die simpel is te onderhouden en over een vuilafstotend oppervlak beschikt. De uitstekende hygiëne maakt gietvloeren dan ook onder meer geschikt om toe te passen in voedselproducerende bedrijven, ziekenhuizen en horecagelegenheden.

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70