Ontdek de laatste 3 keukenvloertrends in 2023

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenvloer? In 2023 zijn er een aantal keukenvloertrends die u kunnen inspireren om de beste keuze te maken. Bij al deze trends staat het combineren van design en comfort met gemak centraal. Deze aspecten vormen namelijk de basis voor de keukenvloertrends van dit jaar. Bovendien is een minimalistisch design in de keuken een trend die zorgt voor een moderne en rustige uitstraling, waarbij de keukenvloer een belangrijke rol kan spelen.

Leestijd: minuten

PU Gietvloer

Minimalistisch en vloeistofdicht

Een PU gietvloer voldoet aan alle kenmerken van de keukenvloertrends in 2023. Deze vloer heeft een strak en naadloos karakter, wat zorgt voor een minimalistische uitstraling. Daarnaast biedt een PU gietvloer nog meer voordelen voor de keuken. Mors je water, dan blijft het op de vloer liggen, want PU gietvloeren zijn vloeistofdicht. Deze naadloze vloeren stoten ook vuil en stof af, wat zorgt voor een hygiënische omgeving in de keuken. Bovendien kunt u de kleur kiezen die past bij uw keukenkastjes, aanrechtblad en apparatuur. Bij Janmaat Vloeren kunnen we PU gietvloeren in elke gewenste kleur realiseren.

Betonlook vloer

Speels en stijlvol

Een betonlook vloer is een ideale keuze als u wilt profiteren van alle voordelen van een PU gietvloer, maar met een meer speelse uitstraling. Bij betonlook keukenvloeren worden verschillende tinten gemengd, wat de vloer een uniek designeffect geeft. De naam van de vloer verklapt eigenlijk al het betoneffect dat in een rustige en elegante stijl of in een meer robuuste uitvoering kan worden gerealiseerd. Zo kunt u altijd een betonlook keukenvloer kiezen die perfect aansluit bij de stijl en kleur van uw keuken.

Woonbeton

Eenheid en luxe

Woonbeton is een andere trend voor keukenvloeren in 2023 en biedt net als een PU gietvloer een naadloze afwerking. Deze vloer brengt dankzij het gemêleerde effect wat meer leven in de keuken, terwijl het toch een rustige en minimalistische uitstraling behoudt. Als u kiest voor een gevlinderde betonvloer in uw keuken, combineert u gemak, comfort en een luxe uitstraling. Woonbeton kan in verschillende kleuren worden aangebracht en benadrukt bijvoorbeeld het stijlvolle karakter van een zwarte keuken.

Advies voor uw keukenvloer?

Bent u op zoek naar een keukenvloer en kunt u wel wat advies gebruiken? Of wil je graag eerst een aantal vloeren in het echt zien? Maak dan vandaag nog een afspraak in onze prachtige gietvloeren showroom en wordt geholpen door één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Of stuur een Whatsapp naar 06 24 17 41 70
Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bespreken?

Majka helpt je graag verder! Stuur haar een WhatsApp op:

Whatsapp: 06 24 17 41 70