Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Vivre

Tegenwoordig is het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur een absolute blijvende trend geworden. Bij vloeren moet u denken vloerafwerkingen van o.a. steen of beton. De betonlook gietvloer is bij uitstek de meest populaire vloer. Uitermate geschikt voor zowel de huiselijke als zakelijke interieurs. Mede door de robuste natuurlijke uitstraling komt de betonlook vloer goed naar voren in een moderne inrichting.

Op zoek naar comfort is een echte betonnen vloer niet het geen wat u zoekt. Voor die rauwe, industriële uitstraling in uw interieur komt u uit bij een gietvloer met betonlook.

Bij een betonlook gietvloer krijgt u een vloer die er uit als beton en toch lekker warm en comfortabel overkomt. Vloerverwarming aanleggen onder een betonlook vloer is een goede combinatie. Ook als een gietvloer wordt deze vloer gegoten en daarna wordt deze met de hand afgewerkt. De kenmerkende beton uitstraling onstaat door het mengen van twee kleuren. De vloer creeert door een natuurlijke en weelderige uitstraling, samen met de strakke en industriele vormgeving, de juiste basis voor een top inrichting!

 

 

 

 

terug naar vorige pagina