Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Prijzen

De hoogste kwaliteit voor de beste prijs

 

Janmaat Vloeren levert kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Wij voeren het werk volledig in eigen beheer uit. Uw verkoper kan ook degene zijn die bij u thuis de vloer komt leggen. Hij of zij weet dus precies wat u wensen zijn.

Wat kost een vloer?

Het is afhankelijk van uw smaak, wens en werk/woonsituatie wat de precieze kosten zijn. Ook het aanpassen van de ondervloer en het eventueel aanleggen van vloerverwarming spelen een rol.
Prijzen grindvloeren, prijzen gietvloeren, prijzen betonvloeren, prijzen design stone, prijzen pandomo, prijzen beton cire, prijzen rezina cemento en andere vloeren.
Iedereen is tegenwoordig op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo natuurlijk ook in de gietvloeren- betonlook- en grindvloeren wereld.

Prijzen lopen uiteen Janmaat Vloeren levert u gietvloeren en andere vloeren van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.
Wij voeren het werk volledig in eigen beheer uit, uw verkoper kan ook uw applicateur zijn, en weet dus precies wat u wensen zijn. Door deze werkwijze kunnen wij u een vloer leveren van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Prijs grindvloer: € 48,00 tot € 85,00 per m². 
Prijs gietvloer/betonlook/microcement/woonbeton: € 65,00 tot € 130,00 per m².

Reparaties, egalizatie aan de ondervloer zijn niet inbegrepen en worden vooraf uitvoerig met u besproken. Na goedkeuring vangen wij aan met het maken van uw vloer. 
De prijs is afhankelijk van uw wensen, ondevloer etc. Prijzen zijn onder voorbehoud. Onvoorziene situaties kunnen er voor zorgen dat er extra uren moeten worden geoffreerd.  
Al onze systemen worden geleverd met een garantie.
In onze showroom kunnen wij onze systemen laten zien, en de verschillen nader bespreken. Wij zien u graag in onze showroom aan de Noord 44, 2931 SK, Krimpen aan de Lek.

Uiteraard rekenen we dat graag vooraf tot op de laatste cent voor u uit. Liever meteen een offerte? Dat kan!

 

 

Vraag een offerte

Dan weet u meteen waar u aan toe bent. Geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op. Klik hier voor een online offerte.