Janmaat gietvloeren en grindvloeren

Lekker makkelijk

Onderhoud van uw grindvloer

Eén of twee keer stofzuigen per week is al voldoende. Koffie, wijn en/of andere vlekken maakt u gemakkelijk en snel schoon. Schrob de vlek met een harde borstel en wat warm water. Eventueel vermengd met reinigingsmiddel (geen groene zeep bij epoxy of pu vloeren). Bij een hardnekkige vlek laat u het sopje een kwartiertje inwerken. Het vuil weekt dan goed los. Daarna de plek deppen met een spons. Vervolgens naspoelen met lauw water, nogmaals deppen en uw vloer is weer als nieuw!

Professionele schoonmaak machine!.
Een Duplex vloerreiniger huren is bij ons ook mogelijk. De Duplex is te huur voor € 80 per dag (inclusief BTW).
Er geldt een borg van €250,- per machine.

Floor Cleaning Machines | Carpet Cleaning Machines| Duplex 340 Floor and  Carpet Cleaning Machine

Zo reinigt u uw grindvloer


GRINDVLOER onderhoud

 

Onderhoud van uw gietvloer

Een gietvloer heeft weinig onderhoud nodig. In de praktijk volstaat het om de gietvloer te stofzuigen en vochtig te dweilen. De dweil steeds in schoon koud- of lauw water onder dompelen. Gebruik geen heet water. Dit droogt wel snel maar kan sporen na laten. Schoenstrepen zijn plaatselijk zeer eenvoudig te verwijderen met uw vinger of mee te nemen met de gewone reiniging. Geschikte produkten voor uw gietvloer kunt u bij ons bestellen op info@janmaatvloeren.nl.
Dr Schutz

 

Vlekken in uw Gietvloer ?.

Kleine vlekken kunt u met een vochtige doek verwijderen. Voor hardnekkige vlekken helpt de Vloerreiniger Extra. Als u een grote ruimte heeft, denk aan showrooms, kantoren en/of winkels is het raadzaam om gemiddeld eens per kwartaal een boen- of schrob /zuig behandeling toe te passen. Machines hiervoor zijn bij ons te huur of te koop.
Vraag gerust om meer informatie. 

                Klik Hier Op De Knop Met Een Handaanwijzer Op Klik Hier Op De Webknop  Curseur Voor Het Klikken Van De Handvinger Van De Geïsoleer Vector  Illustratie - Illustration of toegang, deelnemen: 159187666

 vlekkenwijzer gietvloer