Janmaat vloeren

Lekker makkelijk

Onderhoud van uw grindvloer

Eén of twee keer stofzuigen per week is al voldoende. Koffie, wijn en/of andere vlekken maakt u gemakkelijk en snel schoon. Schrob de vlek met een harde borstel en wat warm water. Eventueel vermengd met reinigingsmiddel (geen groene zeep). Bij een hardnekkige vlek laat u het sopje een kwartiertje inwerken. Het vuil weekt dan goed los. Daarna de plek deppen met een spons. Vervolgens naspoelen met lauw water, nogmaals deppen en uw vloer is weer als nieuw!

 

Zo reinigt u uw grindvloer

We adviseren om hooguit één keer per jaar de vloer intensief te reinigen. U schrobt de hele vloer en spoelt deze na met warm water. Daarna wordt het water opgezogen. Deze schoonmaakbeurt kan het beste machinaal gebeuren. Hiervoor kunt u bij ons een professionele industriële schrob-zuigmachine huren of aanschaffen. Vraag gerust om informatie.
GRINDVLOER onderhoud

 

Onderhoud van uw gietvloer

Een gietvloer heeft weinig onderhoud nodig. In de praktijk volstaat het om de gietvloer te stofzuigen en vochtig te dweilen. De dweil steeds in schoon koud- of lauw water onder dompelen. Gebruik geen heet water. Dit droogt wel snel maar kan sporen na laten. Schoenstrepen zijn plaatselijk zeer eenvoudig te verwijderen met uw vinger of mee te nemen met de gewone reiniging.
GIETVLOER onderhoud
REZINA leef-beton onderhoud
PANDOMO onderhoud 
STONE Beton-Designstone onderhoud

 

Zo reinigt u uw gietvloer

Kleine vlekken kunt u met een vochtige doek verwijderen. Voor hardnekkige vlekken helpt de Vloerreiniger Extra. Als u een grote ruimte heeft, denk aan showrooms, kantoren en/of winkels is het raadzaam om gemiddeld eens per kwartaal een boen- of schrob /zuig behandeling toe te passen. Machines hiervoor zijn bij ons te huur of te koop. Vraag gerust om meer informatie.